Stalkkaajat

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kustomointi

Heippa taas!
Juttelin äitini kanssa ja hän lupasi meikata apunani pullippini. Katsomme youtube videoita ja luemme ohjeita joten uskon että pullipeista tulee kohtalaisen hyviä ;D Otan kuvia vaihe vaiheelta kun kustomoimme ne ja laitan kuvat tänne. Äitini työkaveri on nyt Oulussa joten pyysimme häntä ostamaan sopivaa lakkaa pullipin kasvoihin suihkutettavaksi. Kävimme kirjakaupassa ja Tiimarissa mutta emme löytäneet sopivia värejä. Pastelleja siellä oli mutta pakkaus maksoi 55 euroa. Aiomme sitten käyttää akryylivärejä, vesivärikyniä ja mitä käteen sattuu. Xiaosta ainakin haluan vaaleameikkisen. Xiaolle ostetaan vaaleat hiukset LUTSista ja vihreät silmät sillä on ennestään, joten meikkaamme vaaleanpunaisiksi huulet ja luomiväri tulee olemaan punertavan violettia. Tässä ennen- kuvat pullipeista:
                                                 Ala ennen kuvassa
                                                   Xiao ennen kuvassa

Sitten kuva peruukista jonka ostamme, ihana! Peruukki on pitempi pullipilla. Ihana nukke tuota peruukkia       esittelee, nimittäin Delf.
                             
Tänään kävin kirpputorilla mummini, äitini ja pikkusiskoni kanssa. Ostin suloisen rantakassin Xiaolle. Se maksoi 0,50 e. Halpaa! Sitten ostin tekoripset. Ripset ovat sen verran suuret että puolitan molemmat ja laitan puolet ja puolet Xiaolle ja Alalle. Olen katsellut netistä pullip juttuja. Löysin aivan mahtavia silmiä! Sellaiset, että siinä on normin eyechipsit, sitten laitetaan päälle joku muovinen läppä jossa on joku maisema kuva joten kuvissa näyttää ihan kuin pullip katsoisi jotain maisemaa. Haluan sellaiset sitten jossain vaiheessa. Mietin tässä, että miten mahtaisi Delfin vaatteet sopia pullipille. Löysin suloisia vaatteita LUTSista, menen nyt tutkiskelemaan minkä näköisiä löytyy! Moikka!

Helmi, Ala ja Xiao

1 kommentti:

  1. OOOOOOO....jännittää ihan sikana millasii tulee. Itekkin haluisin xiao fanin. Mut koska ebay....


    http://xxcandyholicxx.blogspot.fi/p/custom-shop-thats-i-am.html
    täs olis omia kustmointi kuvia.

    VastaaPoista